Met de komst van drones is het maken van fascinerende luchtfoto's een stuk eenvoudiger geworden. Het geeft je de mogelijkheid om jouw wereld vanuit een oogpunt te bekijken die tot voor kort beperkt was. Van tientallen meters hoog zien gebouwen en landschappen er ineens heel spectaculair uit. Die weidse blik maakt een gebouw nog meer onderdeel van de omgeving en het verandert landschappen in adembenemende vergezichten. 

By Marc Fotografie legt woningen, bedrijfsgebouwen, landschappen, evenementen of andere objecten of gelegenheden haarscherp vast

Projectfotografie

Heeft u een project waarvan u de voortgang graag in beeld wilt brengen? Dan zijn luchtfoto's en video's een prachtige manier op dit te doen. Of het nu gaat om een bouwproject, of de vernieuwing of aanleg van wegen. Vanuit de lucht is de vooruitgang van dergelijke projecten tot in detail in beeld te brengen. By Marc heeft veel ervaring met het vastleggen van dit soort projecten. Omdat ik in het bezit ben van mijn VCA-VOL, weet ik wat het is om te werken op bouwterreinen. Tijdens de looptijd van een project maak ik op meerdere momenten foto's, zodat de voortgang goed zichtbaar gemaakt wordt. Deze foto's zijn zeer geschikt om te gebruiken voor op uw website, social mediakanalen of andere uitingen.

Hieronder ziet u een willekeurige selectie van mijn foto's.